Blog

Szülők számára

Tisztelt Szülők!

Intézményünkben 2020. március 18-án indul a digitális munkarend.
Akiknek van otthon internet elérése, megfelelő eszköze azok elektronikus úton kapják a feladatokat és a tananyagot.
Számukra mindenképpen szükséges KRÉTA rendszer hozzáférés. Akinek még nincs, azonnal jelezze az osztályfőnökének. A feladatok eléréséhez és a digitális képzésben való részvételhez javasoljuk, hogy a tanulónak (és ha lehet a szülőnek is) gmail-es levelező címe legyen! Amennyiben újonnan készültek ezek, feltétlenül értesítsék róla a gyermekük osztályfőnökét!
A digitális tanulás technikai és módszertani támogatására elindítottunk egy új oldalt. Az etanterem.fazekasiskola.hu címen folyamatosan frissítve találnak tájékoztatókat, segédleteket. Kérem, hogy rendszeresen figyeljék ezt az oldalt!
A tanulók feladataikat a KRÉTA felület „Házi feladat” funkciójában fogják megtalálni. Segédlet: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=37585577 oldalon található.
(Természetesen innen további weboldalakra vezetheti el őket a kijelölt feladat.) Minden alkalommal innen induljanak a feladatok megoldása során!
Kérem, hogy legyenek türelmesek, a rendszer elindítása időigényes, rendszeresen ellenőrizzék gyermeküknek kiosztott feladatokat! Olvassák el támogató oldalainkon található segédleteket! (etanterem.fazekasiskola.hu)
Az tájékoztatókat és a segédleteket folyamatosan frissítjük!
Azok a tanulók, akiknek nincs otthon megfelelő feltételük a digitális oktatás fogadásához, a feladatokat írásban kapják meg kinyomtatva. A feladatok péntekenként kerülnek kiszállításra. A kiszállításra került és megoldott feladatokat a borítékokban meg kell őrizni. A visszagyűjtésükre az iskola újranyitásakor kerül majd sor.
Zsanán és Balotaszálláson ezzel kapcsolatban figyeljék az intézmény bejáratánál kifüggesztett hirdetményeket.

Figyelem! Tájékoztatásunk folyamatosan frissül!
Köszönettel: Kárász Péter